Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tohle můžete vykládat horem dolem lidem, kterým rozkradli veškerý majetek, lidem, který zavřeli příbuzné na 20 let do kriminálu, lidem, kterým zničili kariéry a uplatnění do třetího kolene, a přesto vás budou mít v tom nejlepším případě za hlupáka, v tom horším.. dosaďte si sám... Ale vy si to nedosadíte, vy se budete omlouvat "sociálním cítěním"..

1 0
možnosti
Foto

On je jen problém v tom, co si kdo pod pojmem sociální spravedlnost představí. Pokud to bude pomoc v nezaviněné nouzi, pak s tím nemám žádný problém, pokud to bude podpora parazitismu, pak jděte se sociální spravedlností někam.

2 0
možnosti
Foto

Třeba snění o společnosti, v níž nebudou sociálně vyloučení se vyskytovat ve větším měřítku než individuálním.

1 0
možnosti

Je zajímavé, jak na jedné straně se dnes levicově zaměření lidé diví, jak může nědko ve volbách dát hlas "profláknutým" politikům, ovšem na druhé straně považují za normální, když někdo vstoupil do KSČ po té, co všechno provedla - a omlouvají to nějakým "sociálním cítěním" či "lepším světem". A kromě toho, co měli komunisté v době vašeho vstupu na svědomí - musel jste coby kandidát  podepsat souhlasit se sovětskou okupací naší země. Ani to ve vás nevyvolává alespoň pocit špatného svědomí?

3 4
možnosti

Tedy nevím jak to bylo  jinde, mohlo  to být v různých organizacích různé,  ale v médiích v roce 1988 se nic takového nepodepisovalo, Přijetí za kandidáta znamenalo formálně přihlásit se k programu strany, ale implicitně se tam alespoň na Praze 1 nic nepodepisovalo.

1 0
možnosti

29. 4. 2013 10:48

Spojovat dohromady KSC a lepsi svet mohl jenom idiot.

5 8
možnosti

Že by Jste byl zrovna inteligentní člověk se i z těch několika slov nedá ani náhodou říci.Zřejmě Jste při svém vzdělání, jak s oblibou říkal herec Burian , nepochopil, co chtěl autor říci.Určitě má více pravdy než Vy.

4 5
možnosti
Foto

O89t61a97k57a89r 10S51e95k83l

29. 4. 2013 10:30

Je to volaaké zmatené.Sociální spravedlnost ? Jak si to představujete ? Každému dle jeho potřeb ? Nebo v protikladu - každému dle jeho schopností ? A kdo má dle Vás ( i p- Hekrdly) dělat onen levicový commig out ?

Sobotka ? Hašek ? Rath ? Hulínský ? Urban ?

Vždyť to jsou přeci levičáci, sociálisté  první třídy. Mnoho prostých lidí, voličů levicových stran se domnívá, že výše jmenovaní "přátelé" stávajíc lehajíc myslejí na to, aby se lid měl lépe, radostněji !! To je ta obsese , dosti rozšířená. Pravičák z voltstrýtu s doutníkem v hubě přemítá zas, jak lid více ožebračit.

Je tomu ale jinak. Je to však na delší povídání.:-/

2 2
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik