Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím, pane Koubo, ozvěte se na exmuslimky@gmail.com , Rádi bychom Vám poslali pozvánku na akci. Děkuji a přeji hezký den.

0 0
možnosti
MP

Tato diskuse je vzorným důkazem, jak silně zakořeněny jsou v lidech předsudky. Je mi z toho smutno. Vždyt svět se stále mění, všechny státy se politicky i ekonomicky stále mění. A tady snad převládá názor, že všechny státy jsou ve všem stále stejné. Hlavní zákon života-všechno se mění, všechno se vyvíjí!!! I když směřování nemusí být vždy kladným směrem, pak dočasně nastává stagnace. Tolik jeden z nezákladnějších zákonů života a celého světa.:-)

1 0
možnosti
MR

M56i94l32a16n 69R13a21d58e81k

23. 3. 2014 21:53

Pokud nekdo rekne "Rusove" nebo "Americane", tak zalezi na tom o cem je rec, melo by se sice rikat ruska vlada, americka vlada, nemecka, atd. Ale to je takovy zvyk.

A co se Rusu tyce, je o nich tolika predsudku jako o Americanech. Jenze o Americanech to nevadi ani jim samotnym.

1 0
možnosti
Foto

R^  A neskutečně nádherné a procítěné ruské lidové písně R^

1 1
možnosti
Foto

A neskutečně nádherné a procítěné ruské lidové písně při kterých vám zakroutí krkem.

5 2
možnosti
Foto

Dovolím, si ještě jeden výrok.Ruský filosof Alexandr Dugin, poradce prezidenta Putina po okupací Krymu prohlásil „ Expanze představuje nedílnou součást historické existence ruského národa a je úzce spojena s jeho civilizačním posláním,"

9 0
možnosti
Foto

Kateřiny II. Veliká, prohlásila, že necítí potřebu ruské hranice bránit, protože je hodlá rozšiřovat. To mluví za vše. Rusko od cara žilo jenom z toho, že rozšiřovalo svoje území a obsazovalo a podmaňovalo si jiné národy. Stačí si přečíst dějiny Ruska.

 Současný ruský analytik Eduard Birov prohlásil: "Impérium v ruském chápání je vesmírné pojetí Ruska jako ohromné země, kde všechny ostatní eurasijské národy semknuté Ruskem nabývají ochrany a pokojně se rozvíjejí. Krymští Rusové děkují Bohu a ruskému vůdci, že se ruské impérium vrací. Žít v impériu je údělem silných, na který spotřebitelská chátra nestačí."

5 0
možnosti
MR

M12i77l97a35n 53R71a89d97e68k

23. 3. 2014 21:53

to uz bylo pred tim, treba Petr Veliky

4 0
možnosti

Pro sousedy ruské říše je jedno, zda existoval nějaký Bulgakov nebo Rachmaninov a jaká je míra gramotnosti na ruském venkově. Jeden Stalin to bohužel dramaticky převážil.

8 0
možnosti
MP

Tato všeobecně známá fakta velmi dobře vědí i školáci. Příjemný den.:-)

0 0
možnosti
JB

Nic ve zlém , ale celá ruská říše vznikla anexováním mnoha států této k tomu patří i anexování Krymu  ze strach před Tatary. [>-]

7 4
možnosti
MP

Celá Americká říše vznikla anexováním Indiánů!!!

4 3
možnosti
RH

Rozloha Ruska a množství začleněných národů a říší je zřejmým důkazem ruské historické expanze. Fakticky je Rusko jedinou koloniální mocností, která si kolonie nechala. Komunistická ideologie byla silně nasáklá ruským nacionalismem. V teorii sice internacionalistická, ovšem kdo pamatuje základku z doby vlády bolševika, tak ví, že vše ruské bylo téměř posvátné.

10 3
možnosti
Foto

A kolik těch bolševiků bylo vlastně Rusů, když už o tom mluvíme?

2 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik