Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedávno z 22 000 pozitivně otestovaných bylo - podle zprávy ČT24 (později již zcenzurované) - 7000 očkovaných. Takže pokud je netestujeme, ve statistice budou chybět další tisíce očkovaných, ale nakažených (jediná naděje je, že se do 10 dnů stanou po uzdravení skutečně bezinfekční). Ale někdo z nich samozřejmě někam roznese virus, např. na zboží v obchodech, do aerosolu v MHD, domů atd. Jediný smysl má testovat protilátky jak u očkovaných, tak uzdravených, např. Dánsko neposílá uzdravené 12 měsíců do karantény a Švýcarsko rovněž uznalo uzdraveným imunitu 12 měsíců.

0 1
možnosti
Foto

Pozitivně testovaný neznamená nemocný.

Rozhodující je poměr očkovaný/neočkovaný v nemocnicích.

1 0
možnosti
Foto

Možná nebude Zeman dělat caviky při jmenování vlády. Že to nesouvisí? Stará vláda to dostane pod kontrolu a nová to zase p...re. Už ty rekordní čísla jsou díky množství testů a mohly by být ještě vyšší, kdyby se více testovali očkaři, ale to by Duškovi odstřelilo grafy tak, že ty minulé vrcholy by v porovnání s tímto vypadaly jak krtičince pod Řípem.

0 0
možnosti
Foto

Netestovani potencialne infekcnich ockovanych zkreslovalo vysledky testovani. Ted se k tomu jen pridali neockovani. Jedna cast prenasecu muze kamkoliv bez testu,druha cast prenasecu bude sedet doma bez testu. Logicke.

1 1
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik